TÜRKİYE-SIRBİSTAN TARIM İŞ FORUMU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden alınan bir yazıda; T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü\'nden 31.07.2017 tarihinde alınan bildirimde; Bakan Sayın Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba\'nın teşrifleriyle 24-25 Ağustos 2017 tarihlerinde Sırbistan\'da \"Türkiye-Sırbistan Tarım İş Forumu”nun gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü ifade edilmektedir.

Daha önce Gürcistan, İran, Ukrayna, Çekya, Azerbaycan, Arnavutluk, Afrika Kıtası ve Arap Dünyasında başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği ifade edilen Tarım İş Forumlarının, tarım sektöründe faaliyet gösteren firmalara karşılıklı diyalog ve işbirliği imkanı sağladığı bildirilmektedir.

Foruma katılım yapmak isteyen üyelerimizin Borsamıza bilgi vererek, en geç 04.08.2017 Cuma günü mesai bitimine kadar dispazar@tarim.gov.tr adresine ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize önemle sunarız.