TİRAN FİRMA EŞLEŞTİRME TOPLANTILARI

Tiran Sanayi ve Ticaret Odası’ndan Birliğimize iletilen yazıda, 28-29 Eylül 2017 tarihlerinde, Enterprise Europen Network kapsamında, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da “Tiran Firma Eşleştirme” etkinliğinin gerçekleştirileceği belirtilmektedir. Söz konusu eşleştirme etkinliğinin ana konuları: altyapı, turizm, tarım ve tarımsal gıda yenilik ve teknoloji olarak belirlenmiş olup, başta Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, İtalya, Avusturya, Kosova olmak üzere diğer bölge ülkelerinin önde gelen şirketlerinin, ekonomi ve politika önderlerinin ve farklı alanlardaki seçkin uzmanlarının bir araya gelme fırsatı bulacağı iletilmektedir.

İkili görüşmeler ve firma eşleştirmeleri sayesinde bölge firmaları arasında var olan işbirliklerinin arttırılması ve yeni işbirliği imkanları yaratılması planlanmaktadır.

Detaylı bilgi ve etkinlik programına http://wwww.b2match.eu/tiranabusinessmatching2017 linkinden ulaşılabilmektedir.

Önemle duyurulur.