ASEAN ENERJİ İŞ FORUMU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) gelen yazıda, Manila Büyükelçiliğimizin “Leverage International” isimli STK’dan aldığı ve Dışişleri Bakanlığı’na iletmiş olduğu yazıya atfen, ASEAN’ın kuruluşunun 50. yıldönümü vesilesiyle, Filipinler Enerji Bakanlığı’nın ev sahipliğinde 27-29 Eylül 2017 tarihlerinde Manila’da gerçekleştirilecek “35. ASEAN Enerji Bakanları” (AMEM) toplantısıyla bağlantılı bir yan etkinlik olarak, aynı tarihlerde düzenlenecek “ASEAN Energy Business Forum” (AEBF) başlıklı toplantıya ve “Powertrends” uluslararası fuarına ülkemizdeki ilgili firmaların davet edildiği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, anılan STK’nın ve “ASEAN Centre for Energy” isimli hükümetler arası kuruluşun işbirliğinde gerçekleştirilecek olan söz konusu forum çerçevesinde, uluslararası kuruluşlar ve firmalar tarafından teknik sunumlar yapılacağı ve bölgesel konuların yanı sıra kömür, yenilenebilir enerji, dijital enerji ve nükleer enerji konularının ele alınacağı “Regional Security, Sustainability ve Resilency” başlıklı bir konferansın düzenleneceği belirtilmektedir.

Foruma katılmak isteyen üyelerimizin, aşağıda iletişim bilgileri yer alan sekretarya ile temas kurmaları gerekmektedir.

*************************

Leverage International (Consultants) Inc.

İrtibat Kişileri: Mila Sapaden / Beth Cruz Adres:8/F Legaspi Suites, 178 Salcedo Street, Legaspi Village, Makati City 1229, Philippines
Tel: (632) 818-6828; 810-1389 Fax: (632) 810-1594
Email: ceciliasanchez@leverageinternational.com   leverage@leverageinternational.com
Websitesi: www.leverageinternational.com