6. İİT HELAL EXPO 2018

Birliğimizden Borsamıza iletilen yazıda, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İslam Ülkeleri Standartları ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC), İslam Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) ve Discover Events işbirliğinde 29 Kasım - 02 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul Yeni Fuar Alanı/Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde Dünya Helal Zirvesi 2018 ve 6. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo Fuarı’nın düzenleneceği bildirilmektedir.

Helal piyasasının bir araya geleceği en büyük etkinlik platformu olan 6. İİT Helal Expo fuarına, helal gıda, finans, turizm, kozmetik, tıp, kimya, ambalaj, makine, İslami yaşam ve muhafazakâr moda gibi birçok sektörden 250\'yi aşkın uluslararası firmanın katılımı beklenmektedir.

2017-2018 dönem başkanlığı ülkemiz tarafından yürütülen Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Teşkilatı 6. İİT Helal Expo Fuarı’nın özel ortağı olup, fuar alanı içerisinde D-8 üye ülkelerinin firmaları için indirimli ücret uygulanacağı bir sergi alanı tahsil edilecektir.

Söz konusu fuara ilişkin resmi yazı, katılım formu ve fuar planı https://tobb.org.tr/Sayfalar/Detay.php?rid=2661&lst=DuyurularListesi sunulmaktadır. Anılan fuara ilgi duyan firmaların TOBB’a özel olarak sunulan indirimli katılım ücretinden faydalanmalarını Birliğimiz web sayfasında yer alan kayıt formunu doldurması ve 31 Temmuz 2018 tarihine kadar D-8 Sekretaryasına (Sn. Bilal Khan, E-posta: ea.bilal@developing8.org; Tel: 021235618 23/23) iletmeleri gerekmektedir.