TÜRKİYE-MOLDOVA EKONOMİ FORUMU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) gelen yazıda, Moldova Ekonomi ve Altyapı Bakanlıgı ile Moldova Yatırım ve İhracat Destek Ajansı (MIEPO) işbirliğinde, 29-30 Mayıs 2018 tarihlerinde Kişinev\'de, otomotiv bileşenleri ve tedarikçilerinin katılımları ile Moldova Otomotiv Günleri 2018\'in gerçekleştirilecektir. Söz konusu etkinlik, Moldova\'nın önde gelen sanayi etkinliklerinden olup, hükümet yetkilileri, firma sahipleri/temsilcileri ve akademisyenlerin katılmaları beklenmektedir.

Konuyla ilgili bilgi almak isteyenlerin MIEPO ile e-posta (automotive.moldova@miepo.md) yoluyla irtibata geçmesi gerekmektedir. Kayıt yaptırmak isteyenlerin ise http://automotivemoldova.comweb/ adresini ziyaret etmeleri gerekmektedir.