İLAN-ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE! VERGİ KAYITLARINI KONTROLE DAVET

ÇANAKKALE TİCARET BORSASI

VERGİ KAYITLARINI KONTROLE DAVET

Borsamız Meslek Komiteleri ve Meclis Seçimleri Nisan 2018 ayında gerçekleştirilecektir. 5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunun 83’ncü maddesi uyarınca Borsa Meslek Komiteleri ve Meclis seçimlerine seçmen olarak katılabilmek, Meslek Komiteleri ve Meclis üyeliğine seçilebilmek için vergi mükellefi olma şartı arandığından, 02.03.2005 tarih ve 25743 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmeliğin “Vergi Mükellefiyeti Takibi” başlıklı 8.maddesi gereğince üyelerimizin vergi kayıtlarının doğruluğunu güncel hale getirmesi, hatalı kayıtlarını düzeltmeleri gerekmektedir.

Üyelerimizin vergi mükellefiyetine ilişkin borsamız kayıtları Çanakkale Ticaret Borsası Hizmet Binasında bu ilanın yayın tarihinde itibaren 10 gün süreyle üyelerimizin incelemesine açık tutulacak olup, hatalı kayıtların düzeltilmesi için başvuruların yazılı olarak yapılması gerekmektedir.

Üyelerimizin anılan süre içinde belirtilen şekilde Çanakkale Ticaret Borsası’na başvurmadıkları takdirde Borsamız kayıtlarının doğruluğunu kabul etmiş sayılırlar.

İlanen tebligat olunur.

Yönetim Kurulu Başkanlığı