TÜRKİYE – SUDAN 14. DÖNEM KEK TOPLANTISI

TOBB’dan aldığımız yazıda, Türkiye-Sudan Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu(KEK)  14.Dönem Toplantısının 5-7 Şubat 2018 tarihinde Sudan’da gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü belirtilmiştir.

Söz konusu toplantıda yararlanılmak üzere, Sudan ile ilgili iktisadi ve ticari ilişkilerin geliştirilmesine ilişkin Birliğimiz görüş ve önerileri talep edilmektedir.

Bu çerçevede; bahse konu toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen konular ve madde önerileri ile ilgili görüş bildirmek isteyen Üyelerimizin10 Ocak 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Birliğimiz e-posta adresine  (burak.sarlak@tobb.org.tr ) iletilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla,