TKDK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DAVETİ

Sayın Üyemiz;

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Türkiye Cumhuriyeti adına Avrupa Birliği’nin Katılım öncesi Mali Yardım aracı olan IPA’nın Kırsal Kalkınma Bileşeni (IPARD II) kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin 21.12.2017 tarihinde üçüncü başvuru çağrı ilanına çıkmış bulunmaktadır.

Bu kapsamda Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası, Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Ticaret Borsası, Gelibolu Ticaret ve Sanayi Odası, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu işbirliğinde 12.01.2018 Cuma günü saat 15.00’de Çanakkale Ticaret Borsası Konferans Salonunda “IPARD II Programı Üçüncü Başvuru Çağrı İlanı Kapsamına Giren Destekler Hakkında Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecektir.

Çanakkale İli Odalarımıza ve Borsalarımıza kayıtlı Kobilerimiz, üreticilerimiz, TOBB Çanakkale Genç Girişimciler Kurulu ve TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu üyelerimiz, Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi uzmanları ve danışman firmalarımızın katılımları ile gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantımıza katılımlarınız bizleri onurlandıracaktır.

Saygılarımızla,

ÇANAKKALE TİCARET ve SANAYİ ODASI   ÇANAKKALE TİCARET BORSASI

BİGA TİCARET ve SANAYİ ODASI     BİGA TİCARET BORSASI

GELİBOLU TİCARET ve SANAYİ ODASI

12.01.2018 Cuma günü

Saat:15.00 -15:20  Açılış Konuşmaları

Saat:15:20- 16:30  IPARD II Programı Üçüncü Başvuru Çağrı İlanı bilgilendirme sunumu

Saat:16:30- 17:00  Soru –Cevap

Saat:17.00-17:30   Fuaye alanında Danışman firma stantlarında ikili görüşme sağlanması

Yer: Çanakkale Ticaret Borsası Konferans Salonu

TKDK IPARD II Programı Üçüncü Başvuru Çağrı İlanı Bilgi Notuna http://www.tkdk.gov.tr/Content/File/BasvuruFiles/BasvuruCagriIlani/IPARDII/IPARDII_UcuncuBasvuruCagriIlani.pdf sayfasından ulaşabilirsiniz.